Odprem Instagram, odprem Pinterest, odprem Facebook... povsod so! Seksi, mrežaste, nagajive zaradi pentljice, opazne - mrežaste nogavičke s pentljo! Nekaj novega, nekaj svežega, letos jih moraš imeti - HANNAH mrežaste nogavičke s pentljo!

Ko se sprehajam po mestu, pogledam v kaj so obute trendi damice... in ja, so tudi pri nas!

Pa še k skoraj vsej obutvi jih lahko nosiš. Si že malo naveličana balerink? Obuj jih z mrežastimi nogavičkami, in takoj popestriš svoj outfit. Lahko jih nosiš tudi na superge, in s tem dodaš kanček elegance k svojemu športnemu stilu. Na zaprte čevlje s platformo - šik in vpadljiva kombinacija. Možnosti je nešteto, v vsakem primeru pa bo pozornost prevzela seksi mreža in navihana pentljica na gležnju.

Super se obnesejo z legicami, skinny kavbojkami, pogumnejše pa jih kombinirajo z letošnjim IT kosom - plasiranim krilom v zlati, roza ali nude barvi, ki sega malo čez kolena ali malo nad gležnje.

S tako enostavnim kosom, za le nekaj evrov, dodaš piko na i svojemu šik videzu. Vse tvoje kolegice, jih bodo želele imeti. Bodi prva!

Če pa mrežaste nogavičke s pentljo že imaš, lahko izbereš nogavičke s prav posebnim vzorcem SARAH v različnih barvah. Ne nosi dolgočasnih neopaznih nogavic, pritegni pozornost z malo drugačnimi elegantnimi nogavičkami. Saj veš, bistvo je v podrobnostih, kajne?

Ker te nogavičke razkrivajo kar nekaj gole kože, poskrbi, da bo le ta gladka, nežna in sijoča. Poskrbi za redno odstranjevanje trde kože, za to obstaja cel kup pripomočkov (pile za pete, gladilni kamni, morska sol...). Stopala pa nato enostavno razvajaj z dobro hranljivo kremo, ali pa kar enostavno namaži par kapljic olivnega olja, obuj bombažne nogavičke čez noč in zjutraj bodo tvoja stopala na otip prijetno mehka.

Sledi mojim nasvetom in postani TOP!

Vir slik: Pinterest

Tvoja TopGirl