Verjamem, da skrbiš za svoje zdravje, za zdravo telo s kakovostno hrano in nekaj miganja. Vendar, da uresničiš rek "zdrav duh v zdravem telesu", občasno potrebuješ tudi odklop... sprostitev zavor, možgane na off in uživanje. Če ti to predstavlja preplesana in prekrokana noč, super! Nasmeh na obraz, obdana z dobro družbo, prepusti se življenju in uživaj!

 

No, včasih nam je sicer malo žal po kakšni res zabavni noči, ko se pogledamo v ogledalo. Še nekaj sledi make-upa okrog oči, zabuhle in rdeče oči, izsušena koža, da o frizuri sploh ne izgubljam besed. In kar je najbolj grozno - podočnjaki! Ne skrbi, zapomni si le nekaj napotkov, da boš tudi po taki noči videti sveže in spočito.

 

1. Čim bolje odstrani make-up, preden se odpraviš v posteljo - s tem si prihraniš polovico obžalovanj naslednje jutro! 

 

2. Namaži obraz s kakovostno vlažilno kremo.

 

3. Kakšno uro pred spanjem popij pol litra vode - počasi, po požirkih, da se tvoje telo prepoji z vodo. Tako pomagaš tudi koži na obrazu, da bo navlažena od znotraj.

 

4. Ko se zbudiš popij kozarec vode, ali še bolje limonado - vitamin C ti bo dobro del.

 

5. Kaj pa s podočnjaki? Najboljša rešitev so hladni obkladki. Mnoge znane estradnice prisegajo na hladilno masko COOL EYES. Le 5 min jih zjutraj položiš na oči, in podočnjaki bodo izginili, tvoj obraz pa bo spočit in svež. Verjemi mi, tudi sama prisegam nanje po kakšni neprespani noči.

Hladilna maska COOL EYES

6. Pojej dober zajtrk za moč in se odpravi na svež zrak, tako bodo tudi tvoje celice dobile nekaj kisika, da si hitreje opomoreš. Če malo pospešiš korak, pa bodo tudi lička rdeča in zasijala boš, tako, da nihče ne bo verjel kako malo si spala prejšnjo noč.

 

Tudi ko bo konec poletja in se boš vrnila v šolske klopi ali v službo, imej v mislih, da za hitro jutranjo osvežitev obraza pred kakšnim pomembnim sestankom ali zmenkom pride v poštev IZDELEK. Videti boš čudovito! Moj namig... vedno imej hladilno masko COOL EYES v hladilniku, za prvo pomoč pri podočnjakih.

Vir slik: Pinterest

Tvoja TopGirl