Z njimi smo videti bolj zanimive, z njimi nismo dolgočasne, z njimi prekrijemo kakšno napakico, z njimi smo vedno v stilu, in ne samo to, z njimi preprečimo nastanek gubic ter zaščitimo oči pred močnim soncem. Tako je, govorim o sončnih očalih

Sončna očala so definitivno nepogrešljiv kos na obrazu vsake punce. Jaz imam ena v avtu, druga v torbici, tretja čez dan na nosu, četrta in peta pa doma v predalu na rezervi. Tistih dragih sem se že zdavnaj naveličala, saj sem jih prav zato, ker sem za znan napis na okvirjih zanje odštela zajeten kupček denarja, nosila nonstop.

Kakšna naj izberem? TOP 2017 sončna očala so taka z barvnimi stekli - rumenimi, modrimi, roza ali celo zelenimi. Če ne želiš barvnih stekel, lahko izbiraš med barvnimi okvirji, zelo lepa pa so tudi sončna očala z vzorčastim okvirjem.  

Kar je še posebej kul, je to, da so letošnja sončna očala primerna za različne priložnosti - brez pomislekov jih lahko nosiš k svečanim oblekam, na primer na poroki, na maturantskem plesu, na kakšni uradni prireditvi, paziti moraš le da barvne kombinacije "ne strižejo", hkrati pa imaš lahko ista očala tudi, ko se spuščaš po zip line-u, odtečeš z njimi nekaj kilometrov, ali se preprosto sončiš na plaži. Tako preprosto univerzalna so. Vedno pa ti dodajo piko na i k tvojemu izgledu.

In ne pozabi, zaščitijo tvoje oči!

Nekateri modeli letošnjih TOP očal so univerzalni za oba spola, tako da se ne boš preveč jezila, če ti jih bo zaplenil on. Raje, kot da se posloviš od svojih, naroči še njemu ena, v njegovih najljubših barvah in ga prijetno preseneti. Verjemi mi, navdušen bo.  

Pa ne skrbi zaradi cene, takšna očala lahko dobiš že zelo ugodno, zato si lahko privoščiš še ena "rezervna" v kakšni drugi barvni različici. 

Barve nam polepšajo življenje pravijo, zakaj si ga ne bi tokrat z izbiro barvnih sončnih očal? Jaz že uživam v barvah s sončnimi očali OBSESSION... kaj pa ti?

Vir slik: Pinterest

Bye bye, tvoja TopGirl