Čarobni čas poletnih oblekic in zagorele kože je v polnem teku. Vsaka mlada dama ima v svoji omari tisto čudovito oblekico ali dve za posebne priložnosti. Novoletne zaobljube o izgubi 5 ali 10 kilogramov so že zdavnaj mimo, uresničene ali pa ne. 

Si pridno telovadila celo zimo in pomlad? Super. Gotovo že uživaš v sadovih svojega truda in ponosno paradiraš v kopalkah na plaži. Si bila malo manj disciplinirana in te je premamila slastna čokolada ali mmm... okusna pica. Nič hudega, z zdravim življenjskim slogom lahko pričneš danes, v vmesnem času pa imam rešitev zate.

Ne sekiraj se, nekaj maščobnih oblog in tistih nekaj kilogramov lahko v trenutku skriješ in zasiješ v svoji najboljši luči. Če se ti maščoba nabira v glavnem na trebuhu lahko uporabiš steznik za ozek pas LEONA. Nič več ne bo nerodnega tiščanja kavbojk v pasu, ob sedenju ti ne bo treba trebuha noter držat, oblekice pa ti bodo ponovno kot ulite. In kar je najbolj pomembno, nihče ne bo vedel, da nosiš steznik, ker se lepo skrije pod oblačili.

Lahko si ustvariš postavo peščene ure v le nekaj sekundah. Steznik je enostaven za uporabo, koža pod njim diha, zato ti bo udoben tudi v toplejših dneh. Poleg tega, da v trenutku preoblikuje tvojo postavo, deluje tudi na dolgi rok in pripomore k ožjemu pasu, poskrbi pa tudi za lepo in ravno držo.

Če pa imaš "maščobne" težave tudi na bokih in na zadnjici, potem so zate primernejše hlačke za oblikovanje postave AMERICANA. Te hlačke ne stisnejo le pasu, ampak tudi maščobne obloge na bokih in na stegnih ter lepo privzdignejo zadnjico. Tudi te hlačke so primerne za toplejše dni, saj bombažni vstavki omogočajo udobje in dihanje kože. 

Poskrbi, da boš imela v omari steznik ali hlačke za oblikovanje postave, za vsak slučaj, če boš za posebno priložnost oblekla tisto oblekico in želela izgledati fantastično. Zakaj pa ne? V par sekundah si lahko polepšaš svojo postavo in presenetiš s popolnim telesom.

Vir slik: Pinterest, msl

TopGirl