info@topgirl.si
SMS naročila: 031 009 610

0Item(s)

V košarici še ni izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.

TopGirl - moja zgodba

Spletna trgovina TOPGIRL je projekt, ki je nastal zaradi želje, da ustvarim nekaj novega in počnem tisto, kar me veseli. Tako sem združila marketinška znanja z veseljem do mode in vsega lepega, kar nas mlade dame vsakodnevno osrečuje.

Na moji strani lahko najdeš modne dodatke, lepotilne pripomočke in največje modne hite, saj verjamem, da lahko vsaka dama v naši trgovini najde nekaj zase ali za darilo. Izbiraš lahko tudi v pestri ponudbi modnih sončnih očal in modnih torbic. Pomembno mi je, da nudim kakovostne izdelke, potrudim pa se tudi, da je dostava izredno hitra in kupci zelo zadovoljni.

Nakupi v moji spletni trgovini so za uporabnice in uporabnike zelo enostavni in predvsem varni.

Spletna trgovina TOPGIRL pa ni samo za nežnejši spol, ampak lahko tudi moški za svoje damice tu najdete kakšno uporabno in lepo darilo, ki ga bodo vaše boljše polovice zelo vesele.

Spremljaš nas lahko tudi na Facebooku (@topgirl.si), Instagramu in občasno kakšne modne nasvete in razmišljanja prebereš tudi na mojem blogu ---> www.topgirl.si/blog. Za kakršnokoli vprašanje ali pomoč, pa ti hitro odgovorim na info@topgirl.si.

Veselo nakupovanje!